Hlavní obsah

Nová DVD: Bullittův případ, Frankie a Johnny, Harry Potter a Relikvie smrti

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jednu z nejslavnějších a nejlepších automobilových honiček nabízí Bullitův případ z roku 1968 se Stevem McQueenem v hlavní roli. Michelle Pfeifferová a Al Pacino okouzlí v romantické komedii Frankie a Johnny. Hrdiny bonusových materiálů obsahuje 3 disková sběratelská edice Harry Potter a relikvie smrti - 1. část. Vánoce Labutí princezny jsou první připomínkou blížících se svátků.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 46. týden

Článek

Bullittův případ

Nová DVD

Detektiv Frank Bullitt dostane úkol, který vypadá jako obyčejná rutina: ochránit korunního svědka významného procesu. Ale než skončí noc, svědek je mrtvý a Bullitt si nedopřeje oddechu, dokud neodhalí vraha i zkorumpované politiky, kteří v pozadí tahají za nitky.

Bullittův případ, USA 1968, akční, kriminální, drama, 109 min., Režie: Peter Yates, hrají: Steve McQueen, Robert Vaughn, Jacqueline Bisset, Robert Duvall a další.

Frankie a Johnny

Nová DVD

Servírka Frankie z malé newyorské restaurace má za sebou několik nepodařených vztahů, a tak nemá na dalšího muže ani pomyšlení. Temperamentní čerstvě propuštěný vězeň, který do podniku nastoupí jako nový kuchař, je z ní celý pryč, jenže Frankie má pocit, že jsou každý z jiného těsta.

Frankie a Johnny, USA 1991, romantická komedie, 113 min., režie: Garry Marshall, hrají: Al Pacino, Michelle Pfeiffeová, Hector Elizondo, Nathan Lane, Kate Nelliganová, Glenn Plummer, Harvey Miller, Diana Kentová a další.

Harry Potter a Relikvie smrti část 1.

Nová DVD

Sedmé a poslední pokračování dobrodružství Harryho Pottera, je rozděleno do dvou celovečerních filmů. První část začíná, když se Harry, Ron a Hermiona vydávají na nebezpečnou misi, jejímž cílem je najít a zničit tajemství Voldemortovy nesmrtelnosti - viteály. Spoléhat musí jen sami na sebe, protože jim už profesoři nepomohou a budou také bez ochrany Brumbála. Navíc jsou mezi nimi temné síly, které se je snaží rozdělit.

Harry Potter a Relikvie smrti část 1., USA/VB 2011, fantasy, dobrodružný, rodinný, 141 min., režie: David Yates, hrají: Daniel Radcliffe, Emma Watsonová, Rupert Grint, Ralph Fiennes, Helena Bonham Carteová a další.

Vánoce labutí princezny

Nová DVD

Princezna Odette a princ Derek se svými věrnými přáteli z kraje lesů se vrací ve zbrusu novém dobrodružném příběhu o jejich první společné oslavě Vánoc! Zatímco se království připravuje na sváteční chvíle, zlotřilý Rothbart se chystá vánoční oslavu překazit. Podaří se našim přátelům ze zámku odhalit spiknutí proradného Rothbarta dřív, než bude pozdě?

Vánoce labutí princezny, USA, animovaný, 81 min., režie: Richard Rich

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám