Hlavní obsah

Nová CD na tento týden

Tento týden vychází nové album táborské skupiny Sunshine, dále novinka amerických Death In Vegas, nebo nový Michael Bublé.

Článek

Sunshine: Moonshower Razorblades

Deset let dřiny rodáků z jihočeského Tábora se zúročují v podobě alba, které během jednoho měsíce vyjde v kolébce rockové hudby - v Británii i za oceánem. Album je licencované z amerického labelu Custard, který patří zpěvačce skupinu 4 Non Blondes a autorce a producentce spousty písniček pro hvězdy jako je Pink, Christina Aguilera a další - Lindě Perry.

Universal Music

Death In Vegas: Milk It

Tin Holmes a Richard Fearless, kteří tvoří formaci Death In Vegas, se pustili do rekapitulování své dosavadní tvorby, a i když mají za sebou  pouze 3 studiová alba, bylo z čeho vybírat. Kromě hitových tracků  z alb Dead Elvis, Scorpio Rosiny a The Contino Sessions, které nejednou našly své uplatnění v TV reklamě, přidali Death In Vegas ještě CD plné remixů.

Sony/BMG

Michael Bublé: It´s time

Nové album rodáka z kanadského Vancouveru bezesporu naváže na obrovský úspěch jeho debutu, kterého se prodalo na tři milióny. Novinka, která opět vznikla pod producentským dohledem dvojice David Foerster a Humberto Gatica, přináší várku známých skladeb ve swingovém hávu, stejně jako klasické standardy.

Warner Music

Kronos Quartet/Frangiz Ali-Zadeh: Mugam Sayagi

Smyčcové kvarteto známé svojí ochotou k experimentům a láskou k soudobé hudbě nahrálo tři skladby ázerbájdžánské skladatelky a pianistky Franghiz Ali-Zadeh, které složila speciálně pro Kronos Quartet. Doplňuje je kompozice Music For Piano v interpretaci samotné autorky, které hraje i ve skladbě Aspheron Quintet.

Warner Music

Kenny Chesney: Be As You Are

Američan Kenny Chesney patří mezi nejúspěšnější country  hvězdy současnosti a jako jeden z mála sklízí opravdový úspěch i v Evropě, což potvrdilo i poslední studiové album When The Sun Goes Down.

Sony/BMG

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám