Hlavní obsah

Nová alba: Lana Del Rey, Laura Mvula a Jimmy Barnes

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsou tu prázdniny, doba, kdy tradičně ubývá nových albových titulů na trhu. Lana Del Rey si nicméně na tento čas počkala a vydává své osmé studiové album, druhé v tomto roce. Za pozornost stojí i novinky britské zpěvačky Laury Mvuly a australského zpěváka Jimmyho Barnese.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Lana Del Rey: Blue Banisters

Letos 19. března vydala americká zpěvačka Lana Del Rey sedmé studiové album Chemtrails over the Country Club. O den později oznámila, že její další kolekce vyjde v červenci. Novinka Blue Banisters je avizována jako další kapitola příběhu Lany Del Rey.

Foto: Polydor

Nové album

Laura Mvula: Pink Noise

Britská soulová, jazzová a r’n’b zpěvačka Laura Mvula patří k zajímavým úkazům ostrovní hudební scény. Pink Noise je její třetí studiové album. Přichází pět let po minulém počinu The Dreaming Room. Mvula o něm hovoří jako o tom, které chtěla vždy nahrát. Jsou na něm patrné vlivy hudby osmdesátých let.

Foto: Atlantic

Nové album

Jimmy Barnes: Flesh And Blood

Australský zpěvák Jimmy Barnes se pohybuje v oblasti hard rocku, blues i elektroniky. Flesh And Blood je jeho devatenáctý studiový počin. Skladby na album vznikaly v době covidových omezení. Poselstvím kolekce je myšlenka, aby si lidé brali vztahy v jejich nejrůznějších podobách k srdci.

Foto: Bloodlines

Nové album

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám