Hlavní obsah

Nová alba: Hurts, Demi Lovato či Imodium

Právo, Jaroslav Špulák

Britští Hurts a Američanky Demi Lovato a Miley Cyrus vydávají zbrusu nová alba. Slovenský zpěvák Richard Müller přichází s dvojalbem svých nejlepších a nejslavnějších písniček.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Hurts: Desire

Foto: Columbia

Nová alba

Čtvrté studiové album britského synthpopového dua Hurts nabízí písničky, které jsou tklivé i povzbudivé. Je v nich atmosféra popu osmdesátých let, přitom se zvukově váží k současnosti. Kolekce přináší třináct novinek.

Demi Lovato: Tell Me You Love Me

Foto: Universal Music

Nová alba

Americká zpěvačka Demi Lovato vydala šesté album Tell Me You Love Me. Má, v porovnání s předešlými počiny, soulovější náladu. Demi Lovato se při psaní písniček prý nechala inspirovat umělci, jako jsou Aretha Franklin, Christina Aguilera a Kehlani.

Imodium: Element

Foto: Supraphon

Nová alba

Broumovská čtveřice Imodium vydává v sedmnáctém roce existence páté album Element. Ujasnila si na něm svůj rockový zvuk, je to nejenergičtější deska z celé její diskografie a spoluautorem jednoho textu je Kuba Ryba z kapely Rybičky 48.

Richard Müller: Výberovka

Foto: Universal Music

Nová alba

Výběrová kolekce slovenského zpěváka Richarda Müllera přináší na dvou cédéčkách jeho hity z let 1984 až 2017. Jsou mezi nimi Po schodoch, Tlaková níž, Nočná optika, Spúočítaj ma a další.

Miley Cyrus: Younger Now

Foto: RCA

Nová alba

V minulosti americká zpěvačka Miley Cyrus šokovala, na novém albu se už ale tváří dospěleji. Potvrzují to také zvuky tradičních nástrojů, které se na nahrávce prosazují v elektronice, a také texty. V některých z nich je změna osobnosti přímo vysvětlena.

Petra Janů: Blázni

Foto: Warner Music

Nová alba

Zpěvačka Petra Janů přichází s novým řadovým albem, na kterém se vrátila ke svým rockovým začátkům. Na počin se jí podařilo navíc vtisknout interpretační nadhled a celá kolekce zní velmi uvolněně.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám