Hlavní obsah

Nová alba: Billie Eilish, Leon Bridges a Bombarďák

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letní prázdniny nepřinášejí mnoho nových alb. Je tu ale druhý počin americké zpěvačky Billie Eilish, očekávaný s napětím. Chtěla by na něm potvrdit úspěšnou pozici, kterou si získala po svém debutu. Novinku vydal i zpěvák Leon Bridges.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Billie Eilish: Happier Than Ever

Happier Than Ever je druhé studiové album americké zpěvačky a skladatelky Billie Eilish, Písničky napsala se svým bratrem a producentem Finneasem O’Connellem. Jako největší inspiraci desky uvedla sebereflexi. Písně vyprávějí o stinných stránkách slávy, když čerpají ze zpěvaččina nedávného kariérního vzestupu.

Foto: Interscope

Nové album

Leon Bridges: Gold Diggers Sound

Gold Diggers Sound není jen album, je to i studio, retro bar a hotel na nenápadném místě v Los Angeles. Je to to místo, na kterém se umělec a skladatel Leon Bridges, který mimo jiné získal cenu Grammy, ponořil do svých nahrávacích seancí. Deska nabízí příběhy z hudebníkova života. Každá píseň je odrazem jeho zkušeností a vztahů.

Foto: Sony Music

Nové album

Bombarďák: Pátek

Páté album české kapely Bombarďák znovu míří na bránice dětí a jejich rodičů. Nahrávka nese název Pátek a čtveřice Jiří Jelínek, Michal Dalecký, Filip Nebřenský a Matěj Pospíšil v ní cestuje nejen hudebními styly, ale i tématy.

Foto: Indies Scope

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám