Hlavní obsah

Mirai opatřili klipem skladbu I přes to všechno

Právo, jaš, kul

Album Arigato skupiny Mirai nabízí vedle známých písní Øtchi, Hometown nebo Yahoda i emotivní skladbu I přes to všechno. Vznikla ve spolupráci zpěváka a kytaristy kapely Miraie Navrátila s muzikantem Davidem Stypkou a producentem Ondřejem Fiedlerem. Nyní byla opatřena videoklipem.

Mirai v klipu k písni I přes to všechnoVideo: Universal Music

 
Článek

„Cítili jsme, že potřebujeme ještě jeden kousek, aby ta albová mozaika byla komplet,“ říká frontman kapely Navrátil. Režie videoklipu se ujal Ondřej Kudyn. Za námětem stojí Ondřej Brejška ze skupiny Poetika.

O písni si původně nikdo nemyslel, že by se měla stát singlem. Reakce fanoušků a narůstající počet zhlédnutí (ne)videa na YouTube však kapelu přesvědčil o opaku.

„Nemyslel jsem si, že by to měl být hit nebo singl, ale teď mám z reakcí lidí pocit, že je to téměř nevyhnutelné. Automaticky vygenerovaný obrázek na YouTube s audiem bez videa má už teď 1,5 milionu zhlédnutí. Vlastně jsme klip dotočili i kvůli tomu masivně pozitivnímu feedbacku. Jsem dost napjatý, co se vlastně stane,“ říká Navrátil.

Foto: Universal Music/Beata Mathe

Záběr z natáčení klipu k písni I přes to všechno.

Natáčení videoklipu probíhalo koncem léta v okolí Prahy a v klubu Varšava. Do role ústřední dvojce režisér obsadil mladé herce Michala Bednáře a Andreu Bereckovou.

„Michal je můj kamarád a zároveň oblíbený herec. Čekal jsem, až ho budu moci obsadit, a když jsme měli tenhle námět, věděl jsem, že je on ta správná volba. Andrejku jsme našli a sedla nám do role úplně perfektně. Dokončuje studium DAMU a má angažmá v Ústí nad Labem,“ přibližuje Kudyn.

Kapela Mirai rovněž oznámila přesun probíhajícího turné na jaro 2021.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám