Hlavní obsah

Milan Lasica se podrobil náročné operaci

Právo, ivi, Bratislava

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slovenský herec Milan Lasica (77) se podrobil náročné operaci. Bez dalších podrobností to v úterý napsal slovenský server pluska.sk.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Milan Lasica

Článek

„Nemám k tomu co říci, všechno je v pořádku. Operace dopadla dobře. Děkujeme za zájem,“ reagovala na dotaz serveru humoristova dcera Hana Lasicová. Server tvrdí, že Lasicu operovali na chirurgii onkologického ústavu v Bratislavě. Dcera však onkologické onemocnění vyloučila.

Podle pluska.sk se jednalo nikoliv o náhlý, ale o plánovaný chirurgický zákrok a Lasica předem zrušil do konce roku všechna představení ve Studiu L+S. Od příštího roku by měl začít opět hrát a natáčet v televizi. V únoru má naplánována představení také v České republice.

Přede dvěma lety Lasicovi voperovali trojnásobný by-pass. V nemocnici strávil dva týdny. Poté byl propuštěn do domácího léčení, kde se o něj starala manželka Magda Vášáryová. Necelé dva měsíce po náročné operaci se herec objevil na scéně Studia L+S a představení bez problémů odehrál.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám