Hlavní obsah

Kvůli pandemii se nebude konat největší slovenský festival Pohoda

Právo, Ivan Vilček

Organizátoři kvůli pandemii koronaviru zrušili letošní ročník nevětšího slovenského festivalu Pohoda, který se měl konat od 9. do 11. července. Ve středu to oznámil hlavní organizátor festivalu Michal Kaščák.

Foto: Tomáš Tkáčik

Šťastné publikum na Pohodě

Článek

Vstupenky zakoupené pro letošní ročník zůstávají v platnosti pro příští rok. „Nejlepší možností je, když si je lidé nechají na příští rok. Nemusí nic dělat a vstupenky se přesouvají automaticky na příští rok. Je tu také možnost vrácení peněz,“ řekl Kaščák v rozhlasové stanici Rádio FM.

„Úžasná atmosféra živého setkání nám bude velmi chybět, ale jsme optimisté a věříme, že si vše vynahradíme v budoucnu s ještě větší radostí,“ dodal Kaščák.

Organizátoři nemluví o zrušení festivalu, ale o jeho přesunutí na rok 2021. Příští rok by mělo na festivalu vystoupit 21 interpretů. Účast už potvrdili The Libertines, Metronomy, Wolf Alice, Archive, Black midi, Shame, Kokoroko, Marina Satti & Fonés, Black Country, New Road a Bazzookas.

V termínu, kdy se měl festival Pohoda konat, připravili organizátoři akci Pohoda in the Air. Bude to skládačka akcí, které by měly probíhat od čtvrtka do neděle. „Budeme streamovat akce jiných kapel, zapojíme vizuální umění a přidáme mix archivů, včetně našeho filmu z roku 2019. Bude to určitý způsob hry,“ dodal Kaščák.

Reklama

Výběr článků

Načítám