Hlavní obsah

Jennifer Lopezová si postěžovala na těžké začátky

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká zpěvačka Jennifer Lopezová prozradila, že začátky její kariéry nebyly vůbec lehké. Jako teenagerka prý často spávala v tanečním studiu, protože neměla jinou možnost. Její matka ji totiž na umělecké cestě příliš nepodporovala.

Foto: Petr Horník, Právo

Jennifer Lopezová v pražské O2 Areně

Článek

„S mámou jsme se často hádaly. Nechtěla jsem jít na vysokou školu, chtěla jsem zkusit tančit na plný úvazek. Tak jsem začala spát na gauči v tanečním studiu. Neměla jsem kde bydlet, ale řekla jsem jí: Tohle musím udělat. O několik měsíců později jsem dostala práci tanečnice v Evropě. Když jsem se vrátila, přijali mě do programu In Living Colour. To vše se stalo během jednoho roku,“ popsala zpěvačka v rozhovoru pro magazín W.

Lopezovi se tehdy přestěhovali z rodného Bronxu do Los Angeles, což se jí vůbec nelíbilo. „Nenáviděla jsem L. A. Ptala jsem se: Kde je obchod s mlékem? A tady lidé vůbec nechodí pěšky? Teď Los Angeles miluju, ale nedává mi takovou sílu, jakou mi tehdy dával Bronx,“ vysvětlila.

Svou uměleckou kariéru odstartovala Jennifer Lopezová v roce 1986. Z dnešního pohledu je zřejmé, že je úspěšná, a to jak na poli hereckém, tak hudebním.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám