Hlavní obsah

Iva Pazderková natočila klip k písni Horská promrzlá na Sněžce

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka a herečka Iva Pazderková vydala před pár dny své druhé album nazvané Horská Lesní Ekologická Tvá Živá Dospělá Krabičková Smutná Šťastná. Písničky i drtivou většinu textů na ně si napsala sama a kolekci pokřtila minulou neděli v pražském Jazz Docku. Na Novinkách.cz nyní premiérově zveřejňuje videoklip k písničce Horská.

Iva Pazderková - HorskáVideo: archív Ivy Pazderkové

 
Článek

O celém albu Pazderková tvrdí, že je velice osobní. Pojmenované je podle názvů písní na něm. Skladby jsou výrazně autobiografické a v kontrastu k jejímu mediálnímu obrazu odhalují její nejniternější tvář.

Foto: archív Ivy Pazderkové

Takhle vypadala Iva Pazderková při spontánním natáčení videoklipu k písničce Horská na Sněžce.

„Má hudba i texty jsou to nejintimnější, co můžu s publikem sdílet. Je to sice opak toho, co se ode mě čeká, ale o to to může třeba být pro posluchače zajímavější,“ tvrdí Pazderková

Videoklip k písničce natočila při svém nedávném výletu s přítelem na Sněžku v Krkonoších. „Vyrazili jsme na Sněžku a byla taková zima, že jsme namrzli. Řekla jsem příteli, že musíme ten okamžik zachytit. Natáčel mě tak, jak jsem v té chvíli skutečně vypadala. Není na mě ani trocha make-upu,“ vysvětluje Pazderková. „Natočili jsme to takříkajíc na první dobrou.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám