Hlavní obsah

Hrubý, Fencl, Barry a Hnátek jsou na turné k live albu Kouzlo okamžiku

Právo, jaš, kul

Akustické trio, potažmo kvartet kolem houslisty Jana Hrubého, vyslalo v únoru prostřednictvím vydavatelství Galén do světa záznam ze dvou loňských, ještě před-covidových, koncertů s příznačným názvem Kouzlo okamžiku. Nyní s ním vyjelo na turné, nejbližší koncert se odehraje 17. června v Karlových Varech. Sestavu tvoří Jan Hrubý, Ondřej Fencl, Sean Barry a Michal Hnátek.

Foto: Pavel Dolejší

Kapela, která vznikla náhodou. Zleva Ondřej Fencl, hostující Michal Hnátek, Honza Hrubý a Sean Barry.

Článek

Následují koncerty 21. června v pražské Malostranské besedě, 22. června v Kladně, 23. června v Pozlovicích, 24. června v Ostravě, 16. července v Šemanovicích a vše uzavře vystoupení 4. října v Dobrušce.

„Vnitřní pnutí z vynucené koncertní pauzy bylo tak silné, že jsme začali hrát, jakmile to jen trochu šlo, bez ohledu na bojové podmínky a nižší návštěvnosti, potažmo honoráře. První křest pro padesát procent kapacity divadla Drak v Hradci Králové proběhl 27. května, druhý 7. června v Ústí nad Orlicí,“ říká kapelník a manažer Ondřej Fencl.

Ondřej Fencl z tria Hrubý - Fencl - Barry: Třeba sami sebe překvapíme

Kultura

„Pokračujeme ve druhé polovině června, máme až dětinskou radost, že konečně můžeme životem prodchnutou desku představit živým lidem,“ dodává.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám