Hlavní obsah

Filmové premiéry: Bajkeři, Noční život, Navždy a další

Právo, Věra Míšková

Vážení čtenáři, omlouváme se za záměnu dat avizovaných premiér a zpětně doplňujeme nabídku filmových premiér od 19. října. Na kolech objevují svět hrdinové české komedie Bajkeři. Rozporuplné reakce vyvolal na letošním festivalu v Benátkách nový film amerického filmaře Darrena Aronofského matka! Dva snímky slovinského režiséra Damjana Kozoleho, to je Navždy a Noční život, oceněný loni ve Varech za nejlepší režii. Milovníci akčních sci-fi thrillerů ocení Geostorm: Globální nebezpečí.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Filmové premiéry

Článek

Bajkeři

Trailer k filmu BajkeřiVideo: Falcon

Jáchym, David a Saša tráví většinu času ve světě sociálních sítí. Na nátlak rodičů jsou  ale náhle donuceni vydat se pod vedením Davidovy půvabné „macechy“ Terezy na dvousetkilometrový cyklovýlet. S překvapením zjišťují, že ve skutečném světě život znamená víc než status na Facebooku, dívky vypadají lépe než kreslené akční hrdinky počítačových her a k lásce patří také sex.

Bajkeři, Česko 2017, komedie, 95 min., režie: Martin Kopp, hrají: Hana Vagnerová, Adam Mišík, Jan Komínek, Celeste Buckingham, Tomáš Matonoha, Michal Suchánek, Vanda Hybnerová a další.

matka!

Trailer k filmu MatkaVideo: CinemArt

Psychologický horor, v němž ona je oddaná zbožňující manželka a múza záhadného básníka, která se v domě stará o všechno, a on trpí tvůrčí krizí. Jejich zprvu idylické soužití v nádherném domě v lůně přírody naruší až nezvaní hosté, kterých neustále přibývá a kteří ničí její představu o domácím ráji na zemi.

matka! USA 2017, psychologický thriller, 115 min., režie: Darren Aronofsky, hrají: Jennifer Lawrencová, Javier Bardem, Michelle Pfeifferová, Ed Harris a další.

Noční život

Trailer k filmu Noční život Video: Balkanfilm

Na začátku snímku, volně inspirovaného skutečnou událostí, je veřejně známý advokát v noci nalezen na rušné lublaňské ulici v bezvědomí, nahý a pokousaný od psů. Když se jeho manželka probere z šoku, začíná řešit především to, jak zajistit, aby se podrobnosti nedostaly do médií. Okolnosti totiž naznačují, že manželovo zranění souvisí se zvrácenými sexuálními praktikami a její strach z veřejného mínění je postupně až chorobný.

Noční život, Slovinsko 2016, režie: Damjan Kozole, hrají: Pia Zemljič, Jernej Šugman, Marko Mandić a další.

Navždy

Trailer k filmu NavždyVideo: Balkanfilm

V centru pozornosti je manželský pár. Tanja se vrátí pozdě večer domů a její manžel Mare nevěří, že byla na oslavě s kamarádkami. Je přesvědčen, že byla s jiným a žádnou jinou odpověď nepřipouští. Když se mu nedostává argumentů, pomůže si fyzickým násilím. Do hádky jsou postupně vtaženi i sousedé, kteří přivolají policii, ovšem v tu chvíli se manželé spojí a tvrdí, že se nic neděje...

Navždy, Slovinsko 2008, režie: Damjan Kozole, hrají: Dejan Spasić, Marjuta Slamiováč a další.

Geostorm: Globální nebezpečí

Trailer k filmu Geostorm: Globální nebezpečí Video: Vertical Ent.

Po sérii bezprecedentních přírodních katastrof se šéfové z celého světa dohodnou na vytvoření rozsáhlé sítě satelitů k řízení globálního klimatu, které mají zajistit bezpečnost všech obyvatel planety. Ale nyní se něco pokazilo a systém vytvořený k ochraně Země začne na Zemi útočit. Začíná závod s časem...

Geostorm: Globální nebezpečí, USA 2017, akční sci-fi, 109 min., režie: Dean Devlin, hrají: Katheryn Winnicková, Gerard Butler, Abbie Cornish, Ed Harris, Andy Garcia a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám