Hlavní obsah

Festival Rock for People chystá novinku, létající bar

Novinky, kaz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Rockový festival Rock for People se bude konat od 3. do 7. července v Hradci Králové a organizátoři pro letošní rok připravili vedle obvyklé smršti 160 kapel pár novinek a vychytávek.

Článek

Ty, kteří trpí akrofobií, neboli strachem z výšek, nová atrakce na blížícím se festivalu Rock for People asi příliš nenadchne.

Co je Sky bar

Sky bar je jeřábem vyzdvižená plošina, která pojme až dvaadvacet návštěvníků najednou a umožní jim vychutnat si kupříkladu výhled na koncert Muse, The Prodigy, Editors a dalších 160 interpretů z výšky až padesát metrů. Létat se bude denně od 4. do 6. července každých patnáct minut, cena letenky je 190 korun o je v ní obsaženo i občerstvení.

Autobusy z Prahy na festival

Organizátoři Rock for People návštěvníkům připravili i letos nabídku jízdenek na festival. Autobusy, které fanoušky zavezou pohodlně až k hradeckému Festival parku, budou vyrážet tradičně z pražského Černého Mostu. První vyjede v sobotu 3. července v 10, 14 a 18 hodin a v neděli 4. července v 8 a 12 hodin.

Do metropole se pak budou vracet po skončení festivalu ve středu 7. července, kdy první autobus vyrazí již hodinu po půlnoci a další budou následovat v 9 a ve 13 hodin. Jízdenky za cenu 99 korun je možné zakoupit v prodejním systému Tickets for People.

Zdražení pobytu ve stanovém městečku

Novinky se týkají také stanového městečka. Na popud návštěvníků bude zvýšena ostraha střežící bezpečnost areálu, včetně přítomnosti Městské policie, a navýšena bude i kapacita sociálního zázemí, velkokapacitních sprch s teplou vodou a mobilních toalet.

Cena za noc a osobu ve stanovém městečku doznala letos poprvé také drobného navýšení a stojí čtyřicet korun v případě rezervace přes Tickets for People, na místě pak bude jedna noc stát 60 korun. Mělo by se tím zabránit vstupu nepovolaným osobám a omezit krádeže.

Program festivalu a kulturní nabídku si mohou zájemci přečíst na adrese www.rockforpeople.cz/hradec-kralove/program/

Reklama

Související články

Hlavní hvězdou Rock for People budou Muse

Britská skupina Muse bude hlavní hvězdou letošního ročníku festivalu Rock for People. V neděli v podvečer to na internetu oznámili pořadatelé festivalu. Akce...

Výběr článků

Načítám