Hlavní obsah

Festival Okoř letos nebude, lístky se mohou vracet

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Organizátoři Open Air Festivalu Okoř v pátek oznámili, že festival v srpnu nebude. Koncerty sice nejsou zakázané, ale lidé se po předchozích zkušenostech bojí kupovat vstupenky.

Foto: Vratislav Konečný

Dnes je Okoř vyhledávaným turistickým cílem.

Článek

„Velice nás to mrzí, ale bohužel, stejně jako vloni, také letos jsme nuceni zrušit Open Air Festival Okoř. Ukázalo se, že lidé nemají o festivaly zájem, což se negativně projevilo na předprodeji vstupenek. Náklady na realizaci festivalu jsou však natolik vysoké, že bez rozumného stavu předprodeje si nemůžeme dovolit festival uskutečnit – bylo by to pro nás neúměrné riziko. S ohledem na závazky u všech dodavatelů ani nemůžeme s rozhodnutím čekat do poslední chvíle. Věříme, že příští rok bude ve společnosti panovat lepší, uvolněnější atmosféra, bez výrazných omezení a obav, a festival si v roce 2022 společně užijeme naplno,” sdělili pořadatelé.

Sezóna v troskách. Nebude Rock for People, Colours ani Masters of Rock

Kultura

Ti, kteří mají zakoupené vstupenky, mají možnost zažádat o vrácení vstupného prostřednictvím předprodejní sítě, kde proběhl nákup.

Termín konání Open Air Festivalu Okoř 2022 není stanoven.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám