Hlavní obsah

Festival Metronome Prague bude za rok

Novinky, ČTK, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Festival Metronome Prague se přesouvá na příští rok. Měl by se uskutečnit 17. až 19. června. Včera to sdělili jeho pořadatelé. Hudební festival se měl původně konat letos v červnu na pražském Výstavišti, pořadatelé ho po vypuknutí pandemie koronaviru přeložili na stejné místo na 17. až 19. září.

Foto: Milan Malíček, Právo

Festival Metronome se koná na pražském Výstavišti.

Článek

Včera uvedli, že kvůli přetrvávající nejistotě z toho, jak bude situace s pořádáním podobných akcí vypadat za tři měsíce, musí festival přesunout. Vstupenky zůstávají v platnosti. Více než polovina kapel, které měly letos vystoupit, potvrdila účast na příštím ročníku.

„Čelíme situaci, kdy si v současné době vzhledem k nejistotě, co bude za tři měsíce, nikdo vstupenky nekoupí, a tak festival nemůžeme realizovat v takové podobě, jako jsme si přáli,“ sdělil organizátor festivalu David Gaydečka.

„Stále dostáváme z ministerstva zdravotnictví odpověď, že se zatím může potkat jen pět set lidí na jednom místě, i přesto, že jsme byli připraveni přijmout veškerá možná i námi samotnými navrhovaná hygienická opatření, která by riziko šíření potenciální nákazy řešila lépe, než jak se postupuje nyní. Bohužel i lety z USA, odkud plánujeme přivézt některé hvězdy, nejsou jisté,“ doplnil Gaydečka.

Reklama

Výběr článků

Načítám