Hlavní obsah

Daniel Radcliffe už nechce o roli Harryho Pottera ani slyšet

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco se do kin řítí další film z potterovské série (v ČR od 18. listopadu), hlavní představitel Daniel Radcliffe už o dalších potterovských příbězích nechce slyšet. I další dětská hvězda filmu Emma Watsonová by ráda skončila s hraním, zřejmě úplně.

Foto: Reuters

Emma Watsonová a Daniel Radcliffe už mají Pottera dost.

Článek

Radcliffe reagoval na prohlášení spisovatelky J. K. Rowlingové, která nevyloučila, že by začala psát další díly. Daniel Radcliffe řekl Sky News, že velmi pochybuje o tom, že by se účastnil natáčení dalšího filmu.

"Proboha, závazně mi slíbila, že už nebude žádná další knížka s Harrym. Myslím, že strávit s jednou postavou deset let je dlouhá doba."

Jeho kolegyně Emma Watsonová už také nechce v Potterovi hrát, prý skončí s herectvím úplně.

"Začalo to, když jsem byla velmi mladá a změnilo to celý můj život, ale to nutně neznamená, že mě to udělá šťastnou. Chci mít možnost prozkoumat i jiné věci," řekla Watsonová.

Oběma mladičkým hvězdám může být v každém případě celý Hollywood úplně ukradený, protože podle časopisu Vanity Fair už nikdy v životě nemusí pracovat. Radcliffe prý jen za rok 2009 vydělal 41 miliónů dolarů a za poslední dva filmy ještě dalších 40 miliónů obdrží. Watsonová dostala za každý díl 15 miliónů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám