Hlavní obsah

Channing Tatum bude mořský panák. Dostal ženskou roli po Hannahové

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V osmdesátých letech býval celkem populární film Žbluňk s Tomem Hanksem a Daryl Hannahovou jako mořskou pannou. Hollywood se z neznámých důvodů domnívá, že je nutné natočit příběh znovu a jaksi obráceně. Mořskou pannu bude hrát Channing Tatum.

Foto: Warner Bros

Channing Tatum ve filmu Jupiter vychází

Článek

V projektu, který vzniká pod křídly firmy Disney, se mořský panák (nebo mořský panic?) setká s Jillian Bell, což je dívka hrající postavu původně ztvárněnou Tomem Hanksem.

Foto: Universal

Channing Tatum v komedii Ave, Caesar

V originále z roku 1984 byl Hanks jako malý kluk zachráněn mořskou pannou Daryl Hannahovou. Pak se setkali po dvaceti letech a mořská panna mu nabídla opustit normální život a žít s ní pod vodou. Marja-Lewis Ryanová je autorkou nové verze, u níž zatím neznáme datum natáčení ani premiéry.

Channing Tatum a Jillian Bell se spolu setkali už při natáčení komedie 22 Jump Street. Tatum si pak zahrál v komedii Ave, Caesar! bratří Coenů a brzy bychom ho měli vidět v dalším snímku plném nadsázky Kingsman: The Golden Circle, pokračování úspěšné bláznivé komedie Kingsman: Tajná služba.

Reklama

Výběr článků

Načítám