Hlavní obsah

Berlínští IAMX přivezou směs elektroniky a rocku

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva dny po sobě vystoupí v České republice skupina IAMX se svým syntezátorovým rockem. Čtvrtého října je můžete vidět v pražském Lucerna Music Baru, o den později na brněnské Flédě a  6. října vystoupí také v Bratislavě v Zrkadlovém Háji.

Článek

"Se svou směsicí dramatického synth rocku, temnotou nabitého popu a spletitě zkonstruované indie taneční muziky pobláznili IAMX evropský hudební trh. Headlinovali festivaly v Rakousku, Belgii, České republice, Polsku a dalších zemích, přičemž si zahráli mimo jiné se skupinami jako Placebo, The Cardigans a Franz Ferdinand," říká David Urban z agentury d smack u promotion.

"Jako elektro-glamový soundtrack k filmu Jana Švankmajera nebo prakticky neuchopitelný hybrid mezi sexy chvástavostí Prince a chladnou a soustředěnou vážností Roxy Music - takovým způsobem IAMX mixuje  erotikou nabité vokály s hudbou, která je zuřivá, přesto kontrolovaná," dodává.

Vstupenky na pražský koncert jsou k dostání v předprodejích sítí Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal a v pokladně Lucerna Music Baru za 400,- Kč + poplatky.

Reklama

Výběr článků

Načítám