Hlavní obsah

Jack Black řádí s Benem Stillerem a Meat Loafem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neobvyklá trojice složená ze dvou skvělých současných komiků (Stiller, Black) a jednoho korpulentního rockera (Meat Loaf) stojí za připravovaným filmem The Pick Of Destiny. Mělo by jít o komedii lehce podobnou Škole rocku.

Článek

Jack Black si získal slávu ve filmu Škola rocku rolí potrhlého "loosera", milujícího hudbu, ale neoplývajícího výjimečným talentem. Jeho neúspěšný rocker, který odmítá dospět a všechno má na háku, se zalíbil širokému publiku a následovaly další komedie.

Nový film produkuje herec Ben Stiller a má být příběhem skupiny  Tenacious D. Rockeři v něm podniknou dobrodružnou cestu časem i prostorem za kouzelným trsátkem, které jim má zajistit, že budou hrát "jako rockoví bohové". 

Meat Loaf má hrát otce Jacka Blacka. Účast známých jmen sice není zárukou skvělého filmu, ale zatím to vypadá na nadějnou taškařici. Premiéra přijde ještě letos v listopadu (v USA). 

Meat Loaf (vlastním jménem Marvin Lee Aday, *1951), který se stal světově proslulým díky albu Bat Out Of Hell z roku 1977, prozradil Novinkám, že neví, zda je více hercem, nebo zpěvákem: "Nevím, já spíše přepínám. Nemůžete oboje dělat současně. Před čtyřmi lety jsem dělal filmy, pak jsem odjel turné, zas natočil několik filmů, opět koncertoval... No poté jsem si musel vzít pár měsíců volna a zbytek předloňského roku jsem točil filmy, celkem jsem jich natočil už dvaačtyřicet nebo třiačtyřicet."

Ani po úspěchu Klubu rváčů, se nerozhodl být jen hercem a rezignovat na pěveckou kariérou. "Ne, obojí je pro mne důležité,  neupřednostňuju jedno před druhým."

Reklama

Výběr článků

Načítám