Hlavní obsah

Nova chce jednat s Veselovským o další Sedmičce

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Diskusní pořad televize Nova Sedmička nekončí po létě, během něhož bude mít jako vždy prázdninovou přestávku. Nova bude v nynějším moderátorem jednat o další smlouvě.

Článek

"S moderátorem Sedmičky Martinem Veselovským budeme jednat o prodloužení smlouvy, pokud o to bude mít zájem," řekla v pátek Právu mluvčí Novy Veronika Šmítková. Veselovský má smlouvu do konce července.

Potvrdila, že z televize odešel dlouholetý šéf zábavných pořadů Novy Ivan Rössler. "Odešel dohodou k poslednímu květnu, ale jsme domluveni, že bude s Novou spolupracovat externě," sdělila.

Na jeho funkci nebyl nový člověk přijat. Na dotaz, co se stane s moderátorkou Televizních novin Pavlou Charvátovou, když její kolega Pavel Zuna odchází koncem června, mluvčí odpověděla, že se hledá za Zunu náhrada. "Uvažujeme ale i o jiných možnostech," dodala.

V souvislosti s dotazy na jiné personální změny v televizi Šmítková odpověděla, že nemá žádné oficiální informace o tom, že by z Novy odcházeli další lidé.

Reklama

Související témata:

Související články

TV: Veselovský v Sedmičce skončí

Moderátor Martin Veselovský velmi pravděpodobně v létě skončí jako moderátor Sedmičky na Nově. Svůj odchod inicioval sám. Mluvčí Novy Veronika Šmítková...

Pavel Zuna odchází z TV Nova

Populární moderátor a držitel několika ocenění Pavel Zuna končí podle informací Práva k 30. červnu v televizi Nova.

Výběr článků

Načítám