Hlavní obsah

TV Prima chystá reality show o jídle

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Televize Prima chystá další novou reality show nazvanou Jste to, co jíte. Nyní probíhají přípravy a výrobní štáb hledá zájemce o účast v pořadu.

Článek

"Reality show je hlavně o tom, nakolik ovlivňuje jídelníček náš život. Tedy nejen fyzický vzhled, ale i stav duše a naše osobní štěstí. Nejde jen o pořad o hubnutí, dietách a zdravém životním stylu, i když o těchto věcech se diváci během reality show dozvědí mnohé," sdělila Právu mluvčí televize Jana Malíková.

Na diváky čekají příběhy konkrétních lidí a průvodcem pořadu i účastníků bude specialista na hubnutí. Přihlásit se lze vyplněním dotazníku na www.iprima. cz. Prima získala vysílací licenci na tuto reality od společnosti Celador International Ltd. Vůbec poprvé zmíněný pořad odvysílala britská Channel 4 v létě roku 2004 a zaznamenala mimořádný ohlas. Letos již nasadila třetí sérii a sledovanost neklesla. Každý týden se na ní dívá kolem tří miliónů diváků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám