Hlavní obsah

Schwarzenegger: Terminátor, Conan, nebo důchodce?

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Arnoldu Schwarzeneggerovi bude příští rok šedesát a mohl by pomýšlet na důchod, filmoví producenti s tím ale nepočítají. Zahraniční tisk spekuluje o tom, že ho lanaří pro další oživení legendy zvané Conan, ale připravuje se i vysílání televizního seriálu o Terminátorovi a celovečerní Terminátor 4.

Článek

Warner Bros údajně chystá film Král Conan (ale uvažuje se i o jiných názvech), který by asi nemělo smysl natáčet s někým jiným než se Schwarzeneggerem. Firma proto ze všech sil drží palce Arnoldovým politickým protivníkům, neboť porážka ve volbách by politika, akčního drsňáka a komika v jedné osobě uvolnila pro natáčení. To se plánuje na rok 2007.

Ještě větší šok může nejzarytějším vyznavačům Terminátora připravit TV seriál The Sarah Connor Chronicles. Ten se má zabývat hlavně postavou Sáry a jejího syna Johna Connora a časově se má vtisknout někam mezi děj Terminátora 2 a 3.

Pilotní epizodou seriálu byl pověřen scénárista Josh Friedman a ten prý řekl, že nepůjde o čistě akční seriál plný střílení a automobilových honiček. Friedman uvedl, že tam bude "akce i rodinné drama" a tím zřejmě definitivně vyděsil všechny nadšence, kteří uznávají temný styl Terminátora 1 a nejsou na nějaké dojemné scény s maminkou a synkem vůbec zvědavi. To nejhorší nakonec - nikdo nepotvrdil, že se v seriálu objeví Linda Hamiltonová (Sára) nebo Arnold Schwarzenegger. Spíše to vypadá, že tam budou nějací neznámí herci.

Současně se plánuje i celovečerní Terminátor 4. Asi nejvíce překvapující na těchto projektech je fakt, že filmaři oslepeni vidinou finančních zisků vůbec neberou v potaz Schwarzeneggerův věk. Herec v současně době vypadá jako normální starý muž s velkým břichem a představa, že by takto hrál polonahého barbara Conana, je mírně řečeno úsměvná. Nebo to snad bude Conan v saku?

Anketa

Jaký je váš názor na nové Terminátory a Conany?
Bude to fantastické
35,1 %
Je mi to celkem jedno
14,4 %
Bude to trapné
50,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 606 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám