Hlavní obsah

Vilhelmová i Liška hledají štěstí v osobním životě

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Oba hlavní ocenění protagonisté filmu Štestí, Pavel Liška a Tatiana Vilhelmová, si své vítězství vychutnávali až do brzkých ranních hodin na vegetariánském večírku Českého lva.

Článek

"Nechci brát této ceně váhu, ale pro mě je největší filmový úspěch dostat dobrou roli a pracovat na ní. A kde hledám své štěstí? Určitě je to v osobním životě. Ty nejšťastnější chvíle v životě neprožívám na place," usmívá se Vilhelmová. Letos se herečka objeví v dlouho očekávaném filmu Vratné láhve, který se předem proslavil tvůrčími spory Zdeňka a Jana Svěrákových.

Liška bude natáčet v zahraničí. "Asi bych měl natáčet celovečerní finský film Návštěvník - Visitor. Je to velmi zvláštní příběh, kde se moc nemluví," říká Liška.

Dostat Lva prý pro něj nepředstavuje největší filmový úspěch. "Největší úspěch je to, že můžu pracovat s těmi lidmi, se kterými pracuji (Bohdan Sláma, Saša Gedeon). To je pro mě štěstí. Ale vůbec největší štěstí jsou moje žena a moje dítě," dodal.

Reklama

Výběr článků

Načítám