Hlavní obsah

Zimní Rock for People bude v únoru v pražském Abatonu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zakončením celoročního projektu Rock for People a současně zahájením jeho dalšího ročníku bude festival Zimní Rock for People, který se uskuteční 17. února v pražském klubu Abaton. Loni se součástí projektu stala kromě velkého letního open air festivalu v Českém Brodě na Kolínsku také řada menších regionálních přehlídek i koncertů zahraničních skupin.

Článek

"V programu se objevují vždy ty nejlepší domácí kapely, které vystoupily v létě v Českém Brodě," řekl Michal Thomes z pořádající agentury Ameba Production. Letos se pozvané kapely představí na dvou scénách. Na první z nich se představí Horkýže slíže ze Slovenska, Plexis, Cocotte Minutte, Krausberry, Gaia Mesiah a Temperamento. Na druhém pódiu vystoupí Medvěd 009, UDG, Prohrála v kartách, Krucipüsk a Post-It.

Letní festival Rock for People patří v Česku mezi největší akce svého druhu. Byl oceněn výroční cenou Akademie populární hudby za rok 1999 v kategorii cena hudebních publicistů. Jeho dvanáctý ročník se uskuteční od 4. do 6. července. Dalšími přehlídkami, jež jsou součástí dlouhodobého festivalového projektu, jsou v Úvalech u Prahy pořádaný Ouvalskej bigbít a dále Žlutý fest v Pardubicích, Řev v Řevnicích u Prahy a festival v Kytlici na Děčínsku. Informace o festivalech najdete na internetové stránce www.rockforpeople.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám