Hlavní obsah

Režisér Moskalyk je v nemocnici

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Režisér Četnických humoresek Antonín Moskalyk (74) leží v onkologickém ústavu Masarykovy nemocnice v Brně a bojuje s vážnou chorobou. Deník Blesk uvedl, že jde o rakovinu, která se projevila již letos o prázdninách.

Článek

Mluvčí České televize Martin Krafl Právu řekl, že na přání rodiny nesmí sdělovat žádné informace o Moskalykově zdravotním stavu. "Momentálně je skutečně v pracovní neschopnosti," dodal.

Třetí série seriálu Četnické humoresky, který již Moskalyk začal natáčet, není podle Krafla ohrožený. "Je pravda, že za pana režiséra zaskakovala jeho dcera Pavlína, která je členkou tvůrčího týmu seriálu. Momentálně se však stejně nenatáčí, protože máme až do února pauzu. Věříme, že pak bude všechno v pořádku, abychom mohli pokračovat. Pokud by nebylo, samozřejmě bychom to řešili." 

Reklama

Související témata:

Související články

Četnické humoresky pokračují novými díly

Dalších třináct dílů televizního seriálu Četnické humoresky, který každý čtvrtek sledovala polovina televizního publika, bude od dnešního večera vysílat ČT 1....

ČT začne točit další Četnické humoresky

Třetí třináctidílná řada seriálu Četnické humoresky se začne natáčet v pondělí 25. října. Natáčení potrvá do konce července příštího roku. Uvedla to Jaroslava...

Výběr článků

Načítám