Hlavní obsah

Lucie může hrát bez Kollera, ale s velkými problémy

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvák a bubeník David Koller minulý týden opustil Lucii, jednu z nejvýznamnějších českých rockových skupin. Členové kapely se měli setkat a dohodnout, co bude dál. Podle posledních informací se ale plánovaná schůzka nekoná - další pokus má přijít příští pátek.

Článek

Manažer skupiny Tomáš Hubač naznačuje, že Lucie by mohla hrát dále, ale její členové se nijak nevyjadřují. "Dovedu si to představit, protože známe z hudební historie obdobné příklady. Záleží to samozřejmě na mnoha okolnostech, máme například závazky k vydavateli," řekl po rozpadu skupiny Hubač.

Nečekaný Kollerův odchod prý zbylé členy překvapil. Kytarista a zpěvák Robert Kodym, baskytarista P. B. Ch. i manažer Hubač se o jeho rozhodnutí dozvěděli z webových stránek a médií.

Koller byl ve skupině naprosto zásadní postavou. Podílel se na písních skladatelsky i zpěvem a také bubnoval. Většina lidí má Lucii spojenou právě s Kollerem. V anketě Novinek vyslovilo zdrcujících 93% respondentů názor, že Kollerův odchod znamená konec Lucie. [více zde]

Reklama

Související témata:

Související články

David Koller odešel z Lucie

Bubeník a zpěvák David Koller opustil kapelu Lucie. Odcházím ze skupiny z osobních a hudebních důvodů, vysvětlil Koller, který prý nechce svou osobou obtěžovat...

Výběr článků

Načítám