Hlavní obsah

Destiny's Child nekončí kariéru kvůli hurikánu

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačky Beyonce Knowlesová, Kelly Rowlandová a Michelle Williamsová - Destiny's Child - se rozhodly zazpívat na benefičním koncertu pro oběti hurikánu Katrina, který minulý týden řádil ve Spojených státech.

Článek

Původně plánovaly odehrát svůj úplně poslední koncert kariéry 10. září v kanadském Vancouveru, ovšem tragické události je přinutily rozhodnutí změnit. Pravděpodobně se objeví na koncertu, který organizují a zaštiťují Patti LaBelle a Carlos Santana.

Do charitativních akcí se pustily i další světové hudební hvězdy. Kanye West vystoupil v televizním programu a ostře napadl prezidenta George W. Bushe. Prohlásil, že mu vůbec nezáleží na černoších, obyvatelích, kteří převážně žijí v New Orleansu.

Reklama

Související témata:

Související články

Beyoncé mluví o konci Destiny's Child

Dívčí pěvecké trio Destiny´Child stojí před rozpadem. Zpěvačka Beyoncé Knowles, která se dočkala obrovského úspěchu na sólové dráze s albem Dangerously In Love...

Výběr článků

Načítám