Hlavní obsah

Beyoncé mluví o konci Destiny's Child

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dívčí pěvecké trio Destiny´Child stojí před rozpadem. Zpěvačka Beyoncé Knowles, která se dočkala obrovského úspěchu na sólové dráze s albem Dangerously In Love (2003), prozradila, že nedávné album Destiny Fulfilled může být poslední v kariéře slavné r'n'b skupiny.

Foto: Kryštof Novotný

Ilustrační foto - koncert Plzeňské filharmonie Umělec a totalita z roku 2015.

Článek

"Možná nahrajeme další album za pět let," říká. "Ale možná také ne. Můžeme se vrátit na scénu, ovšem zpívat naše písničky jako čtyřicátnice by vypadalo divně. Nejde to."

Vzpomněla také, jak těžké bylo dát se do nahrávání aktuálního alba Destiny's Child, když se ve studiu spolu s Kelly Rowlandovou a Michelle Williamsovou sešly. "První den jsme vůbec nic neudělaly. Pořád jsme klábosily, jako drbny na pavlači."  Album přitom nedosáhlo kvalit předchozích desek a zaostalo i za sólovými projekty členek. [recenze]

Potvrdila, že dočasný rozchod tří vokalistek a jejich práce na sólové dráze skupině velmi prospěly. "Abychom se každá vydala vlastní cestou, byl dobrý nápad. Vyzkoušely jsme si, jaké to je být ve studiu a muset spoléhat pouze na vlastní síly a schopnosti. Když jsme se pak znovu sešly, věděly jsme přesně, že každá z nás má do společné desky chuť."

Skupina Destiny's Child vznikla v texaském Houstonu v roce 1990. O její kariéru se od začátku staral Mathew Knowles, otec Beyoncé. On jí také vybral název. První album nazvané podle kapely vyšlo v roce 1997. Skupina dosud celosvětově prodala přes 35 miliónů desek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám