Hlavní obsah

Na Vizovickém Trnkobraní vystoupí Lenny, Chinaski, Mirai i komici s Pavláskem v čele

Novinky, Stanislav Dvořák

Vizovické Trnkobraní neboli „hudebně-švestkový festival” už láká na 16. a 17. srpna do areálu tamní likérky, kde proběhne hudební festival a doprovodný zábavní program.

Foto: Universal Music - Hana Knížová

Zpěvačka Lenny

Článek

Letos vystoupí skupiny Kryštof, Chinaski, Škwor, No Name, Mirai, Visací zámek či Horkýže Slíže. Ze zpěvaček se představí Lenny, Anna K. a další. Vizovickou tradicí je vystoupení folklorních umělců, jako jsou Fleret a Kosovci.

„Chybět nebude stand-up vystoupení Komiků s. r. o. v čele s Lukášem Pavláskem a Milošem Knorem,“ sdělila za pořadatele Martina Reková.

K festivalu neoddělitelně patří soutěž v pojídání švestkových knedlíků otevřená široké veřejnosti.

Foto: 2media

Lukáš Pavlásek

„Proběhne v sobotu od 13 do 14.30 hodin na hlavním pódiu a moderovat ji budou Michal Kavalčík a Láďa Hruška. Do pojídání švestkových knedlíků se opět zapojí i vystupující kapely, které mají vlastní soutěž probíhající po celou dobu festivalu. V předchozích dvou letech v soutěži hudebních jedlíků s přehledem zvítězila skupina Visací zámek,“ dodala.

Protože k vizovickým rodákům patří i herec Bolek Polívka, bude doprovodný filmový program v sobotu věnován velkým klasikám, ve kterých si zahrál – poběží Pupendo, Pelíšky, Dědictví aneb Kurvahošigutntág a Dědictví aneb Kurva se neříká. Pro děti bude připravena filmová pohádka Kovář z Podlesí.

Na Trnkobraní bude k dispozici placený VIP kemp v oploceném hlídaném a osvětleném prostoru s nonstop recepcí a úschovnou, sprchami s teplou vodou, umývárnami a sociálním zařízením s pravidelným úklidovým servisem, nebo ve stanovém městečku zdarma.

Vstupenky na Trnkobraní lze ještě do 28. června zakoupit za sníženou cenu na oba dny za 940 korun, 1200 s VIP kempem, 490 na pátek, 560 na sobotu a VIP kemp na dva dny za 400 korun na www.vizovicketrnkobrani.cz.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám