Hlavní obsah

The Kelly Family vystoupí příští rok v únoru v Praze

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina The Kelly Family ohlásila návrat na pódia. Na konci letošního a začátku následujícího roku odehraje více než čtyřicet koncertů ve velkých sportovních halách v celé Evropě. Jeden plánuje i v Praze, 15. února 2020 vystoupí v O2 areně.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Komunikace kapely The Kelly Family s diváky byla vždy výborná.

Článek

V rámci koncertů oslaví pětadvacet let od vydání alba Over The Hump, které přineslo hity An Angel, Santa Maria a další. Fanoušci mohou čekat velkolepou show, přičemž vstupenky jsou již v prodeji.

Skupina se vrátí na velká pódia s nově připraveným programem se zajímavým námětem. Celý koncert bude rozdělen do dvou částí. V té první uslyší fanoušci naživo zahrané celé album Over The Hump, které kapela vydala v roce 1994. Druhá polovina bude přehlídkou dalších hitů.

„V první polovině zahrajeme skladby z hitového alba Over The Hump, v tom pořadí, jak jdou za sebou na hudebním nosiči. Mnoho ze skladeb, které na něm jsou, jsme nehráli dlouho naživo, a tak se moc těšíme. Ve druhé polovině koncertu zahrajeme největší hity, které jsme za posledních čtyřicet let naší existence nahráli,“ sdělili členové skupiny před nadcházejícím turné.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám