Hlavní obsah

Cirk La Putyka zve na Up End Down Symphony

Právo, rh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Desáté výročí svého vzniku oslaví pražský soubor Cirk La Putyka mimo jiné speciální verzí divácky úspěšné inscenace Up End Down s živým hudebním doprovodem Filmové filharmonie pod taktovkou dirigenta Chuheie Iwasakiho.

Foto: Pavel Kolský

Legendární představení Up End Down doprovodí živá hudba.

Článek

Hudebně-cirkusový projekt bude uveden pouze dvanáctkrát od 7. do 20. prosince v pražském prostoru Jatka78. Představení 12. prosince proběhne jako benefiční večer pro Výbor dobré vůle – Nadaci Olgy Havlové.

Inscenace Up End Down v režii Rosti Nováka ml. měla premiéru v roce 2010, kdy získala Cenu Divadelních novin jako Inscenace roku. Novocirkusová báseň o andělech a lidech je pohledem na cestu od narození do smrti skrze naši fantazii.

Foto: Pavel Kolský

Up End Down

„Oživuje příběh člověka, který žije jen se svými vzpomínkami. Se svými vzlety a pády. Není schopen se od nich odpoutat a žít uvolněně a svobodně. Je to můj srdcový projekt, který stojí na českém týmu, jenž se mnou před deseti lety začínal,“ říká Rosťa Novák ml. Hudební aranže nové úpravy jsou dílem autora původní hudby k inscenaci Jana Maxiána.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám