Hlavní obsah

Hřebíčková a Nesvačilová točily s Kolečkem romantickou komedii

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečky Petra Hřebíčková a Denisa Nesvačilová dotočily hlavní část komedie Přes prsty scenáristy a režiséra Petra Kolečka. Přístí rok se plánují dva dny dodělávek a v září by film měl jít do kin.

Foto: PP Film

Hlavní hrdinky komedie Přes prsty

Článek

Linda (Petra Hřebíčková) a Pavla (Denisa Nesvačilová) jsou parťačky, které obětují beach volejbalu všechno. Mladší Pavle tak trochu začínají tikat biologické hodiny a s přítelem Hynkem (Vojta Dyk) chce co nejdříve otěhotnět. To starší svobodná a bezdětná Linda nechápe. Zvlášť, když se jim podařilo kvalifikovat na mistrovství Evropy. To je výchozí situace komedie Přes prsty.

„Sportovní akce před kamerou pro mě byly nová zkušenost. S Denisou jsme chodily trénovat poctivě celé léto na beach volejbalové kurty, ale vzhledem k tomu, že nejsme profesionální hráčky, to pak na place bylo často napínavé a vzrušující,“ řekla Hřebíčková.

Snímek Přes prsty je především romantickou komedií. „Moc mě bavily ty romantické chvilky,“ vysvětlila herečka, jejíhož filmového partnera ztvárnil Jiří Langmajer. „Jirka je úžasný hráč a partner, na kterého se můžete absolutně spolehnout. Je vždycky přirozený, ať hraje cokoliv, což hodně pomáhá,“ dodala.

Foto: PP Film

Komedie Přes prsty

Foto: Cinemart

Přes prsty

Foto: Cinemart

Z filmu Přes prsty

Foto: Cinemart

Režisér Petr Kolečko

S postavou Jíry Jiřího Langmajera se ale zaplete i druhá hráčka. „Jirku znám už od natáčení Labyrintu, kdy se pro mě stal srdcovou záležitostí. Tentokrát mě ale bavilo s ním hrát ještě o něco víc. Komedie a láska skýtá víc barev,“ uvedla Denisa Nesvačilová. „Jirka dokáže navíc skvěle podržet, vydrží všechno, ať už jde o chyby nebo nějaké agresivnější scény.“

Obě dámy jsou nadšené také ze spolupráce se scénáristou a režisérem Petrem Kolečkem. „Petr mě hodně překvapil. Nejen jako vtipný a chytrý člověk, ale zejména svým velmi citlivým režijním vedením. Herce si hýčká, pečlivě odpovídá na všechny dotazy a vždycky dbá na to, abychom byli v pohodě. Jako debutant rozhodně nepůsobí,“ prohlásila o režisérovi Petru Kolečkovi Denisa Nesvačilová.

V dalších rolích hrají Vojta Dyk, Jakub Prachař, Marek Taclík, Igor Chmela, Jaromír Nosek, Zdena Hadrbolcová, Radka Pavlovčinová, Kristina Greppelová, Marian Miezga, Milan Mikulčík, Jakub Gottwald, Leoš Noha či Mirai Navrátil.

Reklama

Výběr článků

Načítám