Hlavní obsah

Mig 21 má nový videoklip a zahajuje Hurá! tour

Již 5. října 2018 zahájí kapela Mig 21 dvěma koncerty v Music Clubu Žlutý pes v Pardubicích letošní Hurá! tour nazvané podle nejnovějšího singlu.

Mig 21 - HuráVideo: Mig 21

 
Článek

„Hurá je pro nás vyjádřením jakéhosi nečekaného, překvapivého štěstí,“ říkají členové kapely Mig 21 k volbě letošní vlajkové lodi celého turné. V září kapela také natočila videoklip, režie se ujal David Ondříček.

„Byl jsem moc rád, že mě Mig 21 oslovil. Jejich hudba je hravá a inspirativní. Nedávno jsem viděl jejich live a neskutečně jim to šlape,“ říká režisér David Ondříček.

„S Jirkou Macháčkem se známe od filmu Samotáři a spolupráce s ním je pro mne radost. Písnička Hurá! v sobě mísí humor a emoce, a to je to, co miluju. Když jsem si ji pouštěl, tak jsem ji bral jako poctu někomu, koho jsme měli rádi a kdo tady s námi už není. Z toho jsem vycházel u scénáře. Realizace byla dobrodružná, velice punková a po domácku. Dost nás to bavilo. Prostě Hurá! natáčení. Za kamerou stál Richard Řeřicha, s kterým jsem natočil tři filmy a množství klipů a reklam,“ dodává David Ondříček.

Až do počátku prosince odehraje kapela koncerty ve třinácti dalších českých a moravských městech včetně Prahy (tři koncerty), Brna a Ostravy (po dvou koncertech), podzimní šňůru zakončí 1. prosince koncert v plzeňském klubu DEPO.  Druhá část tour pak proběhne na jaře roku 2019.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám