Hlavní obsah

Nelly se ponořila do hlubin a vznikl videoklip k písni Nad hladinou

Právo, jaš, kul

Zpěvačka a herečka Nelly si plní své sny na jevišti, v nahrávacím studiu i před kamerou. Sympatická tmavovláska zaujala ve filmech Strašidla, Špunti na vodě či v muzikálu Muž se železnou maskou. Má za sebou natáčení klipu k prvnímu singlu z debutového EP, které vyjde v září u Supraphonu. Klip k písničce Nad hladinou má na Novinkách.cz premiéru.

Videoklip zpěvačky NellyVideo: Supraphon

 
Článek

Autorem písničky je Ondřej Fiedler. Leitmotivem textu jsou vztahy, a tak není divu, že režisér videoklipu Ondřej Urbanec do hlavní role vedle Nelly obsadil atraktivního mladíka, moderátora Jakuba Kotka aka Koťáka. V několika scénách oba protagonisty poslal, vzhledem k názvu písničky docela symbolicky, hluboko pod hladinu.

V klipu se objeví také tanečnice z JAD Company Tess Lojkásková, Kateřina Misskate Holomková, Kateřina Bejbi Chita Netřebská a Aneta HBO Prchalová, jejichž společným dílem je i nápaditá choreografie. Natáčelo se v ateliéru Pokrok a aquaparku Čestlice, což si všichni náležitě užili. Scénu vytvořila Andrea Katonová, make-up Koki 9, styling vlasů Zuzana Chromečková.

Foto: Supraphon - Lucie Vysloužilová

Nelly se svou kapelou.

„Sešli jsme se skvělá parta, všichni velký profesionálové. Holky udělaly úžasnou choreografii a já jsem moc zvědavá, jak to všechno dopadne ve střižně. Nejvíc jsem se těšila na natáčení v bazénu pod vodou, ale když jsem večer viděla ten osm metrů hluboký bazén, do kterého mám skočit, dost mne to vyděsilo. Ale i to jsem si nakonec s Koťákem užila a ve strachu tak překonala samu sebe,“ potvrzuje Nelly Řehořová.

Režisér Ondra Urbanec dodává: „Během natáčení došlo i na chvilky napětí, a to když se nám vylila v ateliéru voda z bazénu nebo když jsme dovnitř potřebovali dostat Mustanga, ale dveře pro vjezd auta nebyly tak široký, to jsem se fakt bál, že ho škrábneme.“

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám