Hlavní obsah

V novém videoklipu skupiny Th!s hraje i Ewa Farna

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražská rocková skupina Th!s zveřejňuje videoklip ke své skladbě L(Lemmy) ze svého loňského debutového EP We Are Th!s. Natočila ho ve staré slévárně v Králově Dvoře. Kromě členů kapely se v něm v jedné z hlavních rolí představuje zpěvačka Ewa Farna. Na Novinkách.cz má klip premiéru.

Nový klip kapely Th!sVideo: skupina Th!s

 
Článek

Hudbu k písničce napsal Vojta Kotek, baskytarista kapely Th!s, text pak její zpěvák Jan Melíšek. Scénář klipu je dílem Kotka, jenž byl také jeho režisérem.

Prostředí staré slévárny v Králově Dvoře nabídlo pozoruhodnou industriální atmosféru, přičemž celý štáb využil pro natáčení i jeřáb, s jehož pomocí byla realizována jedna z klíčových scén příběhu videoklipu.

Foto: Jaroslav Špulák, Právo

Zpěvák Jan Melíšek si v klipu zahrál Lemmyho, již zesnulého frontmana skupiny Motörhead.

Foto: Jaroslav Špulák, Právo

Ewa Farna a Vojta Kotek si při natáčení klipu skvěle rozuměli.

„Jako režisér mám kolem sebe lidi, kteří pro natáčení shánějí lokace. Tuhle pro nás objevili oni,“ přiznal Kotek při natáčení. „Popravdě řečeno si však myslím, že nejsme první, kdo v ní natáčel. Je to neuvěřitelné místo.“

Ewu Farnou pozvánka do klipu potěšila. „O Vojtovi jsem slyšela, že klipy dělá s velkou produkcí a je stoprocentní profesionál. Navíc mi nabídl nápaditý scénář a jeho skupinu Th!s mám ráda. Když jsem si uvědomila, že mě bavil i její první klip k písni Dance!, řekla jsem si, že se natáčení toho druhého ráda zúčastním. Když si Vojta Kotek vezme paruku, aby vypadal jako kytarista Slash, vypadá i jako můj manžel Martin. I o tom ostatně videoklip trochu je. No a mému manželovi celý život říkají, že vypadá jako Vojta Kotek s vlasy,“ vysvětlila Novinkám.cz s úsměvem Farna.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám