Hlavní obsah

Nová alba: Karel Gott, Marek Ztracený či Lily Allen

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvák Karel Gott se hlásí s novinkovým albem, na kterém se ohlíží za svými oblíbenými písněmi. Hitovou desku připravil Marek Ztracený, Britka Lily Allen se vrhla na elektropop a Švédka Lykke Li na alternativní pop.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Karel Gott: Ta pravá

Foto: Supraphon

Nová alba

Novinka Karla Gotta přináší evergreeny, které zpíval na koncertech, ale dosud nebyly natočené. Titulní písničku mu napsal Marek Ztracený. Na desce je i duet se zpěvačkou Dashou.

Marek Ztracený: Vlastní svět

Foto: Supraphon

Nová alba

Zpěvák Marek Ztracený se na novince Vlastní svět představuje ve více popovém světle než dosud. Mezi písněmi jsou i již úspěšné singly Léto 95 a Vlastní svět. Zásadní podíl na podobě novinky má Dalibor Cidlinský jr., v současnosti vyhledávaný producent, který jí dal moderní zvuk.

Lily Allen: No Shame

Foto: Parlophone

Nová alba

Britská zpěvačka, skladatelka, hudebnice a herečka Lily Allen nabízí své v pořadí čtvrté studiové album. Pohybuje se na něm v ranku moderního elektropopu, přičemž je patrné, že nahrávky jdou kromě melodických linek také po atmosféře. Znát je i vliv popu osmdesátých let.

Lykke Li: So Sad So Sexy

Foto: RCA

Nová alba

Švédská zpěvačka Lykke Li se pohybuje na popové a r’n’b scéně, přičemž svým skladbám zachovává alternativní a indie charakter. Stejné je to i na její čtvrté řadové desce, které má velmi dobrý zvuk a obsahuje deset skladeb.

Sheppard: Watching The Sky

Foto: Empire of Song

Nová alba

Jako „umělecké prohlášení“ označuje svou druhou studiovou desku australská indierocková kapela Sheppard. Je na ní čtrnáct kousků, v nichž se formace profiluje jako ta, jež hledá originální zvuk.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám