Hlavní obsah

Kapela Dirty Blondes má divoký klip k singlu Take It

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražská rocková skupina Dirty Blondes žije rokenrol a dokazuje to i ve svém novém videoklipu k písničce Take It. K vidění v něm jsou rovněž drifty, rychlá jízda či nebezpečné kaskadérské kousky.

Nový klip kapely Dirty BlondesVideo: archív kapely

 
Článek

Nová písnička vznikla během víkendového soustředění v Německu. „Už to vypadalo, že končíme, měli jsme toho po celém dni a noci zkoušení plný kecky. Pak začal basák jen tak něco jamovat a během deseti minut byla základní stavba Take It hotová. Pamatuju si, že v tu chvíli jsme všichni ožili a strašně nás to nakoplo,“ vzpomíná na vznik skladby zpěvačka Dana Yousifová.

Atmosféra společného skládání, soudržnosti a radosti ze samotného hraní se přenesla i do textu a následně klipu. V něm lze nahlédnout do zákulisí kapelního života, ať už toho reálného, nebo toho smyšleného.

Během dvou dnů natáčení videoklipu objela kapela spolu s režisérem Radimem Kallerem pět lokací. „Tohle natáčení jsme si užili od začátku do konce. Byly to dva dny, na které jen tak nezapomeneme,” dodává kytarista Tomáš Hamerník.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám