Hlavní obsah

Nová alba: Kanye West, Roger Daltrey nebo Vladimír Mišík

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na trh se v minulých dnech dostala alba legend ve svém žánru. Kanye West je jí v hip-hopu, Roger Daltrey v rocku s přesahem a náš Vladimír Mišík zase v bigbítu, o němž je řeč v souvislosti s výběrovou deskou, kterou vydal.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Roger Daltrey: As Long as I Have You

Foto: Polydor

Nová alba

Roger Daltrey, zpěvák britské rockové legendy The Who, přichází se svým desátým sólovým albem. Produkoval ho Dave Eringa a výsledkem je dílko, které odkazuje k rockové hudbě šedesátých let jako základu, jenž je odlehčen popem, soulem a funkem.

Kanye West: Ye

Foto: Def Jam

Nová alba

Americký hip-hoper Kanye West vstupuje do pilného období. Na trh přichází se sólovým albem Ye, na němž je sedm nových kompozic. Na konci tohoto týdne ještě vydá společné dílko s kolegou Chrisem Cudim.

Vladimír Mišík & Etc...: Životní režim

Foto: Supraphon

Nová alba

Sám zpěvák, skladatel a hudebník Vladimír Mišík vybral čtrnáct bigbítových skladeb ze svého repertoáru, která zařadil na toto best of album. Volil je podle svého pocitu, a tak se na desce objeví pro mnohé posluchače i trochu překvapivé volby.

Michal Kindl: Barvy

Foto: Marecords

Nová alba

Michal Kindl začal psát písničky teprve loni, ale vzniklo jich tolik, aby to vydalo na debutové album. Nese se v duchu rádiového popu s tradičními stylovými texty. Sám Kindl má příjemný pěvecký výraz.

Forrest Jump: Forrest Jump

Foto: Slovak Metla Army

Nová alba

Kapela Forrest Jump je na scéně již mnoho let. Pochází z Bučovic a přichází s novou deskou, které nechala stejný název jako je ten její. Album přináší dvanáct ostrých rockových skladeb s českými texty.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám