Hlavní obsah

Cattrallová odmítá hrát v Sexu ve městě 3, sama si navrhla nástupkyni

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herečka Kim Cattrallová odmítá další filmové pokračování kdysi slavného seriálu Sex ve městě. Své „nejlepší kamarádky” ze seriálu totiž nesnáší. Raději navrhla jiné herečky na svou roli, aby s bývalými kolegyněmi už nemusela pracovat.

Foto: Profimedia.cz

Sofia Vergaraová

Článek

Sofia Vergaraová nebo Tiffany Haddishová by Samanthu zvládly, domnívá se bývalá představitelka slavné newyorské PR manažerky volných mravů.

Sofia je známá ze seriálu Taková moderní rodinka a z filmů jako Čtyři bratři, Divoká karta, Šéf nebo Machete zabíjí, ale do první ligy Hollywoodu kolumbijská herečka a bývalá modelka nikdy nepatřila. Druhá jmenovaná je ještě méně známá, objevovala se v seriálech (Nová holka, Jmenuju se Earl) nebo v podprůměrných filmech jako Keanu – Kočičí gangsterka a School Dance.

Foto: Profimedia.cz

Kim Cattrallová

Cattrallová odmítla podezření, že se třetí pokračování netočí proto, že by měla přemrštěné finanční požadavky. Naopak dala najevo, že jí vůbec nevadí, pokud si to zbytek týmu natočí podle sebe. Ostatní protagonistky série takovou možnost pořád naznačují.

Kim Cattrallová, která měla v seriálu představovat typickou sebevědomou uvolněnou Newyorčanku, ve skutečnosti pochází z Anglie a v New Yorku ani nebydlela.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám