Hlavní obsah

Adam Mišík natočil klip i se svou přítelkyní

Právo, jaš, kul

Zpěvák Adam Mišík představuje singl a videoklip Slowmo. Otevírá tak novou kapitolu své kariéry. Do videoklipu navíc přizval svoji přítelkyni – modelku Dianu Kratochvílovou.

Nový videoklip Adama MišíkaVideo: Universal Music

 
Článek

„Od mého prvního hitu uplynuly čtyři roky. Za tu dobu se u mě odehrálo hodně nových věcí, a tak nějak přirozeně jsem vycítil, že se chci posunout i hudebně. Cíl pro rok 2017 jsem měl jediný – vyjít s novou skladbou, která bude podle mých představ. Potřeboval jsem ty správné lidi a kreativní svobodu,“ přibližuje důvod změny směru Adam Mišík, který vyměnil manažera, kapelu, vydavatele i producenty.

Dancepopová skladba Slowmo se točila za asistence producenta Martina „Maxe“ Šrámka v bratislavském LittleBeat Studiu. Na textu spolu s Mišíkem a Matějem Vávrou spolupracoval hostující rapper s vietnamskými kořeny Renne Dang. Toho si Mišík přizval z důvodu obliby čím dál víc trendy kombinace dancehallových elektronických tracků s rapem.

„Na začátku jsem byl skeptický a rozhodnutý odmítnout. Pak jsem si ale pustil demo a ihned změnil názor. Přesně tenhle čerstvý vítr v českém popu chybí. Je důležité ukázat posluchačům, že dobrá domácí popová skladba nemusí znít jako od táboráku,“ komentuje spolupráci Renne.

Klip režíroval Petr Simon a kamery se ujal Radim Střelka, kteří stojí za klipy DJ Wiche nebo Rytmuse.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám