Hlavní obsah

Nová DVD: Spider-Man: Homecoming, Westworld 1. série 3DVD a Ferrari: Závod k nesmrtelnosti

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden vycházejí tři novinky. Spider-Man: Homecoming, televizní seriál Westworld 1. série a dokument Ferrari: Cesta k nesmrtelnosti.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Spider-Man: Homecoming

Nová DVD

Mladý Peter Parker/Spider-Man se začíná více sbližovat se svou nově získanou identitou pavoučího superhrdiny. Nadšený ze svých zážitků s Avengers se vrací domů a snaží se vrátit ke svému běžnému životu, což mu komplikuje touha dokázat, že by Spider-Man mohl konat mnohem větší skutky, než kterých se zatím odvážil.

Spider-Man: Homecoming, USA 2017, dobrodružný, sci-fi, 133 min., režie: Jon Watts, hrají: Tom Holland, Marisa Tomei, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Zendaya, Tony Revolori a další.

Westworld 1. série 3DVD

Nová DVD

Seriál Westworld je temnou odyseou k počátkům vývoje umělého vědomí a evoluce hříchu. V rozlehlém parku kdesi daleko na Divokém západě lze trávit celé dny fantastickou hrou, ve které se může návštěvník za tučný poplatek stát tím, kým odjakživa toužil být a ve společnosti androidních průvodců zažít vysněné dobrodružství. Jenže v zákulisí je něco v nepořádku.

Westworld 1. série 3DVD, USA, 2017, seriál, 592 min., autoři: Jonathan Nolan a Lisa Joy, hrají: Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Ed Harris, Anthony Hopkins a další.

Ferrari: Závod k nesmrtelnosti

Nová DVD

Padesátá léta minulého století. Do světového šampionátu Formule 1 vstupuje ikonická automobilová stáj Ferrari a s ní začíná nejsmrtelnější dekáda v historii motoristického sportu. Film vypráví příběh štěstí i ztrát, triumfů a tragédií nejslavnějších jezdců Ferrari v době, ve které během týdne prožívali nefalšovaný sladký život, ale každý víkend stáli na pokraji smrti.

Ferrari: Závod k nesmrtelnosti, VB 2017, dokument, 91 min., režie: Daryl Goodrich

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám