Hlavní obsah

Skupina Kryštof vystoupí dvakrát v Praze na Strahově

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva své největší koncerty má před sebou skupina Kryštof. V rámci oslav pětadvaceti let na scéně vystoupí v sobotu 16. září a následující večer na stadionu Evžena Rošického v Praze na Strahově. První koncert je vyprodaný, přijde na něj na čtyřicet tisíc diváků. Na druhé vystoupení vstupenky ještě jsou, očekává se na něm třicet tisíc lidí.

Foto: ČTK

Richard Krajčo stojí v čele skupiny Kryštof.

Článek

Kryštof slibuje velkolepou show s obřím pódiem o rozměrech 60x17 metrů, velkým světelným parkem a se speciálními efekty. Část technického vybavení dorazila z Francie, Německa i ze Slovenska.

„Na konci srpna jsme měli velké soustředění v Podkrkonoší, kde jsme doladili playlist. Teď už se nemůžeme dočkat. A čím víc se to blíží, tím víc jsme nervózní, někteří z nás poslední noci moc nespali,“ prozradil s úsměvem zpěvák Richard Krajčo.

Brány stadionu budou po oba dny otevřeny v 15 hodin. Hosté koncertu začnou vystupovat v 16 hodin a Kryštof zahájí svůj set v 19 hodin. Těmi hosty jsou kapely Hodiny a Jelen a zpěvák Sebastian. Skupina Kryštof slíbila i překvapení.

Reklama

Výběr článků

Načítám