Hlavní obsah

Filmové premiéry: Americký zabiják, Víno nás spojuje a Který je ten pravý?

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Film Americký zabiják, natočený podle knižní série spisovatele Vince Flynna, přivádí na plátno fiktivního hrdinu současného špionážního světa: superagenta CIA Mitche Rappa. V romantické komedii Který je ten pravý hledá odpověď na titulní otázku Reese Witherspoonová. Na vinicích Burgindska se odehrává rodinné drama Víno nás spojuje.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Filmové premiéry

Článek

Americký zabiják

Trailer k filmu Americký zabijákVideo: Vertical Ent.

Když Rappovu slibnou budoucnost zničí strašlivý výbuch násilí, zahájí kariéru bojovníka v utajení. Ale přestože instruktor do Rappa hučí, že práce špiona nesmí být osobní záležitostí, Rapp si vytvoří osobní vazby, které mu pomohou proniknout do sítě námezdných žoldáků, obchodníků se zbraněmi, extrémistů a naštvaného bývalého agenta, kteří tajně připravují rozpoutání nové světové války.

Americký zabiják, USA 2017, akční thriller, 112 min., režie: Michael Cuesta, hrají: Michael Keaton, Dylan O'Brien, Taylor Kitsch, Scott Adkins a další.

Který je ten pravý?

Trailer k filmu Který je ten pravýVideo: Bontonfilm

Alici je čtyřicet, má dvě děti, rozešla se s manželem a vrací se zpátky do rodného města, aby si utřídila myšlenky a začala znovu. Život přece začíná po čtyřicítce a nemůže existovat lepší start než narozeninová party s kamarádkami! Jenže s tím návratem do normálu to nebude snadné: na oslavě potkala Alice tři mladíky, s jedním z nich strávila noc a všem nabídla, že u ní mohou chvíli bydlet. V domě má teď velkou rodinu a také nebezpečně se rozvíjející romantický vztah. A pak se ve dveřích objeví bývalý manžel s kufrem v ruce...

Který je ten pravý?, USA 2017, romantická komedie, 97 min., režie: Hallie Meyersová Shyerová, hrají: Reese Witherspoonová, Michael Sheen, Nat Wolff, Jon Rudnitsky, Candice a další.

Víno nás spojuje

Trailer k filmu Víno nás spojujeVideo: CinemArt CZ

Jean už deset let cestuje po světě a zpřetrhal všechna pouta, která ho spojovala s rodinou žijící v Burgundsku. Jeho otec ale vážně onemocní, a tak se musí vrátit do krajiny svého dětství. Je konec léta, blíží se vinobraní a po otcově smrti se Jean musí spolu se svými sourozenci Juliettou a Jéremym domluvit, co bude se zděděným rodinným vinohradem.

Víno nás spojuje, Francie 2017, drama, 113 min., režie: Cédric Klapisch, hrají: Pio Marmaï, Ana Girardot, François Civil, Jean-Marc Roulot a další.

Reklama

Výběr článků

Načítám