Hlavní obsah

ŽEBŘÍČEK: Strašidelná panenka ovládla kina

Novinky, Stanislav Dvořák

Žebříček návštěvnosti kin aktuálně nepřipomíná zrovna festival náročného diváka. První je americký horor Annabelle 2: Zrození zla a druhým nejnavštěvovanějším titulem jsou Emoji ve filmu, což je snímek o „smajlících” z mobilu.

Foto: Vertical Ent.

Anthony LaPaglia v pokračování hororu Annabelle

Článek

Novinka Annabelle 2 : Zrození zla je pokračováním hororu z roku 2014 Annabelle. Výrobce panenek se svou manželkou přijmou několik let po tragické smrti jejich dcerky do svého domu řádovou sestru a několik dívek ze zavřeného sirotčince. Zanedlouho se stanou terčem aktivit Annabelle, posedlého výtvoru výrobce panenek.

Další novinka, americký animovaný film Emoji ve filmu se po premiéře usídlil na druhém místě a sbírá většinou značně negativní reakce v tisku i na internetu.

Distributor filmu uvádí, že Emoji vás zavedou do tajného světa uvnitř vašeho mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Každý z Emoji má jen jeden výraz, až na smajlíka jménem Gene, který má výraz vícevýznamový. To je ovšem problém, a tak se Gene rozhodne stát „normálním.” Pomocnou ruku mu nabídne Hi-5 a nechvalně proslulá hackerka Jailbreak.

Na třetím místě je Dunkerk a na čtvrtém animák Já, padouch 3. Výraznějšího posunu v žebříčku se jistě dočkáme příště, protože teprve 17. srpna oficiálně vstoupí do kin dlouho očekávaný film podle vzpomínek Zdeňka Svěráka Po strništi bos. Jeho přítomnost v aktuální tabulce je dána jen tím, že byl uveden předpremiérově pro velmi omezené publikum.

Návštěvnost kin – poslední víkend
PoziceMinulý týdenFilmPočet návštěvníků za víkend
1.-Annabelle 2: Zrození zla45 139
2.7.Emoji ve filmu43 088
3.1.Dunkerk17 984
4.2.Já, padouch 315 270
5.-Po strništi bos9 561
6.3.Baby Driver8 467
7.4.Valerian a město tisíce planet6 827
8.6.Spider-Man:Homecoming5 167
9.8.Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta4 967
10.5.Atomic Blonde: Bez lítosti3 754
Zdroj: Unie filmových distributorů

Reklama

Výběr článků

Načítám