Hlavní obsah

Filmové premiéry: Emoji ve filmu, Annabelle 2: Zrození zla

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden vstupují do kin jen dvě premiéry: animované dobrodružství Emoji ve filmu a horor Annabelle 2: Zrození zla.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Filmové premiéry

Článek

Emoji ve filmu

Trailer: Emoji ve filmuVideo: Falcon

První výprava do tajného světa uvnitř mobilu. V aplikaci pro textové zprávy se ukrývá Textopolis, bujná metropole, ve které žijí Emoji v naději, že se jednou dostanou do zprávy. Smajlík jménem Gene má na rozdíl od ostatních vícevýznamový výraz, a to je problém...

Emoji ve filmu, USA 2017, animovaný, 91 min., režie: Anthony Leondis, v českém znění: Matouš Ruml, Jan Dolanský, Vendula Příhodová, Tereza Bebarová, Václav Vydra a další.

Annabelle 2: Zrození zla

Trailer k filmu Annabelle 2: Zrození zla Video: Vertical Ent.

Pokračování úspěšného hororu z roku 2014 Annabelle. Výrobce panenek se svou manželkou přijmou několik let po tragické smrti své dcerky do domu řádovou sestru a několik dívek ze zavřeného sirotčince. Zanedlouho se stanou terčem aktivit Annabelle, posedlého výtvoru výrobce panenek.

Annabelle 2: Zrození zla, USA 2017, horor, 109 min., režie: David Sandberg, hrají: Alicia Vela-Baileyová, Stephanie Sigmanová, Miranda Otto, Javier Botet a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám