Hlavní obsah

Bruce Willis natočil čínský válečný film i amerického tatíka zabijáka

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čínský válečný velkofilm The Bombing má jedinou nečínskou hereckou hvězdu a tou je Bruce Willis. Funkci supervizora měl Mel Gibson. Příběh režiséra Xiao Fenga se odehrává v roce 1940.

Foto: Reuters

Bruce Willis

Článek

Ve válečném dramatu jde o čínské hrdiny, kteří se i přes nálety japonského letectva probojují k důležitému stroji, který je má zachránit. Snímek je hotov, ale nemá stanovenou českou kinopremiéru a možná ji ani nikdy mít nebude.

Nejde o další hollywoodský film produkovaný ve spolupráci s Číňany, ale o čínský film v čínštině. To dost komplikuje jeho případný komerční úspěch v Evropě, ale také v Americe. Vyprodukovaly ho společnosti China Film Group a Shanghai Hehe Film Investment.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Mel Gibson se raduje, že dorazil do Varů.

Dalším počinem Bruce Willise, který už byl dokončen, je snímek Death Wish. V akčním americkém dramatu si Willis zahrál „hodného tatínka, který se promění ve stroj na zabíjení“, když mu zničí rodinu.

Režii měl Američan Eli Roth, který se vyžívá v béčkové tematice a natočil krváky jako Hostel, Cabin Fever či The Green Inferno. S Willisem si v této „řežbě“ zahráli Vincent D’Onofrio nebo Elisabeth Shueová, premiéra by mohla být koncem roku 2017.

Málo se zatím ví o filmu režiséra M. Night Shyamalana Glass, což má být pokračování thrilleru Unbreakable. Hlavní role asi dostanou Bruce Willis, James McAvoy a Samuel L. Jackson.

Reklama

Výběr článků

Načítám