Hlavní obsah

Exhumace Top Gunu pokračuje, Cruisovi nedá spát

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herec Tom Cruise se chce vrátit do mládí. V australské televizi uvedl, že pokračování 31 let starého filmu Top Gun určitě vznikne a začne se točit už příští rok.

Foto: Profimedia.cz

Tom Cruise sní o návratu ke stíhačkám.

Článek

Top Gun posloužil v roce 1986 jako propagace armády a šlo v podstatě o kombinaci béčkového akčního scénáře a telenovely. Mladí piloti Maverick a Goose studují na elitní vojenské škole Top Gun. Maverick chce být nejlepším bojovým pilotem, ale je nedisciplinovaný a hazarduje. Při jednom z letů však Goose zemře. Do toho se zamotá ještě romantická linka. Top Gun se stal pro množství klišé velmi vděčným terčem parodií.

Producent Jerry Bruckheimer nedávno uvedl, že se snaží o natáčení delší dobu a Cruise je tím nadšený. „Tom mi říkal, že ať přijede kamkoli na světě, lidé si ho pamatují jako Mavericka,“ poznamenal.

Jerry Bruckheimer zatím pro Top Gun 2 nenašel režiséra. Původní režisér Tony Scott zemřel už v roce 2012. Příběh bude nutno hodně modernizovat, podle producenta bude plný dronů a dalších současných válečných hraček.

Reklama

Výběr článků

Načítám