Hlavní obsah

Já se nevrátím. Arnold s Terminátorem definitivně skončil

Novinky, Stanislav Dvořák

Arnold Schwarzenegger už se jako Terminátor nevrátí. Podle serveru New York Daily News byl tento projekt ve studiu Paramount definitivně pohřben.

Foto: Cinemart

Z filmu Terminátor: Genisys

Článek

Pátý Terminátor sice něco vydělal, ale to nezakryje fakt, že šlo o podprůměrný film s nesmyslným dějem. Reakce na bezradné pokračování sci-fi legendy byly po celém světě negativní.

„S Terminátorem a Arnoldem je konec. Studio zcela vyřadilo pokračování ze svých plánů, nepřipravuje se vůbec nic, žádné plány na další díl,“ sdělil zdroj serveru.

„Ten film Genisys měl být způsobem, jak oživit sérii, ale kritiku nepotěšil. Šéfové studií nějak ztratili chuť na pokračování, i když minule hodně vydělali,“ dodal.

Foto: TriStar Pictures

Arnold Schwarzenegger jako legendární Terminátor

Stále však může však vzniknout něco záhadného, co s klasickou sérií a Arniem nebude mít nic společného. David Ellison ze společnosti Skydance naznačil, že aktuálně zvažuje blíže neurčený projekt.

„Vyřešili jsme budoucnost této značky a věřte mi, že jde o neuvěřitelně světlou budoucnost. Myslím, že to jde tím směrem, jaký si fanoušci přejí už od Terminátora 2,“ pochlubil se Ellison. „Tento rok něco ohlásíme. Jsme z toho hrozně nadšení, tímhle směrem to musí jít.“

Terminátor byl původně nízkorozpočtový nezávislý film Jamese Camerona z roku 1984. Fanoušci a kritici ho dnes označují za kult a velmi příznivě přijali i druhý díl z roku 1991. Poté se však série vydala ne úplně šťastný směrem – zatímco rozpočty rostly, filmy byly čím dál horší.

Reklama

Výběr článků

Načítám