Hlavní obsah

Imagine Dragons budou hlavní hvězdou Colours

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká pop-rocková skupina Imagine Dragons bude hlavní hvězdou šestnáctého ročníku mezinárodního hudebního festivalu Colours of Ostrava, který se koná od 19. do 22. července 2017. Oznámili to v úterý pořadatelé.

Foto: Live Nation

Imagine Dragons

Článek

Klipy Imagine Dragons mají aktuálně masový úspěch na internetu a písně se umísťují na vyšších příčkách hitparád.

“Pro Colours of Ostrava se stane koncert Imagine Dragons obrovskou událostí, jde o kapelu, která je v současné době na vrcholu popularity. Jsem nadšená, že právě u nás zazní naživo jejich adrenalinový mix kytarového rocku, popu i elektroniky, který tak strhává fanoušky,” říká ředitelka festivalu Zlata Holušová.

Čtveřice kamarádů z Las Vegas se dala dohromady v roce 2009. Po třech letech se proslavila singlem It’s Time a další singl Radioactive se stal v roce 2012 nejprodávanější rockovou skladbou v americkém digitální historii.

Celé album Night Visions bylo komerčně úspěšné a podobně i druhé řadové album Smoke + Mirrors. Imagine Dragons získali také cenu Grammy.

Foto: Warner Music

Birdy se už ve Velké Británii stala objevem.

Další potvrzenou hvězdou festivalu je mladá britská zpěvačka a skladatelka Birdy, jež má na kontě tři desky a nominace na Brit Awards a Grammy. Poslední album se jmenuje Beautiful Lies a celkově má Birdy navzdory svému věku prodáno přes deset miliónů zvukových nosičů.

Přijet má také berlínské elektronické trio Moderat.

Čtyřdenní vstupenky na Colours of Ostrava 2017 jsou již v prodeji na www.colours.cz a v síti Ticketpro. Aktuální cena 2090 Kč platí na limitované množství 5000 kusů. V prodeji je také ubytování ve stanovém městečku, parkování nebo místo pro karavan.

Reklama

Výběr článků

Načítám