Hlavní obsah

Nová DVD: Učitelka, Než jsem tě poznala i Hra o trůny

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Z dílny filmařské dvojice Petr Jarchovský - Jan Hřebejk je film Učitelka. Milovníci romantiky si užijí snímek Než jsem tě poznala. Vychází i šest sérií Hry o trůny.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD

Článek

Učitelka

Cenu za nejlepší ženský herecký výkon si z karlovarského festivalu odnesla představitelka titulní role, slovenská herečka Zuzana Mauréry. Její postava využívá rodiče, respektive jejich profese pro nejrůznější drobné i větší úsluhy, a za hezký účes od kadeřnice nebo čerstvé maso od řezníka pošeptá, z čeho bude dítě zkoušet. A jestli se některému rodiči takové „výpomoci“ nelíbí, nebudou se mu líbit ani známky jeho potomka...

Učitelka, SR/ČR 2016, 102 min., režie: Jan Hřebejk, hrají: Zuzana Mauréry, Peter Bebjak, Csongor Kassai a další.

Než jsme tě poznala

Louise je mladá žena, která ví, že se jí líbí práce v bistru, a ví, že možná nemiluje svého přítele Patricka. Will zase po dopravní nehodě ztratil chuť do života. Ví, čím byl kdysi a všechno se mu nyní zdá nepodstatné. Lou mu vtrhne do života jako náhlá bouře. A ani jeden z nich neví, že se navzájem navždy změní…

Než jsem tě poznala USA 2016, romantický, 110 min., režie: Thea Sharrocková, hrají: Emilia Clarkeová, Sam Clalfin, Brendan Coyle, Matthew Lewis a další.

Hra o trůny

Výpravný seriál HBO Hra o trůny, podle bestsellerové fantasy ságy Píseň ohně a ledu od George R. R. Martina, zachycuje soupeření o moc mezi králi a královnami, rytíři a odpadlíky, lháři a šlechtici.

Hra o trůny, USA / Velká Británie, 2011 - 2016, seriál, 53 h 33 min ( 60x60 min), režie: Alan Taylor a další, hrají: Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám